Pagina's

zondag 13 april 2014

verslagen Westlandia - Houtwijk 1-1

Site Westlandia









Site WOS

Derde klasse C
Westlandia heeft aan topper tegen Houtwijk een punt overgehouden. Op sportpark De Hoge Bomen eindigde de wedstrijd in 1-1. De Naaldwijkse koploper kan komend weekend de vlag in top hijsen en heeft daarvoor twee kansen. Zaterdag speelt de ploeg bij IJVV de Zwervers. Bij winst van Westlandia en puntverlies van Houtwijk is Westlandia kampioen. Winnen zowel Houtwijk als Westlandia dan kan de Naaldwijkse ploeg op Tweede Paasdag bij KMD de kampioensvlag hijsen.

KMD kan de nacompetitie nog halen, ondanks dat het gelijkspeelde tegen IJVV de Zwervers. Op sportpark Suijderveldt eindigde de wedstrijd in 1-1. Voor KMD is het te hopen dat de nummers één tot en met drie op de ranglijst een periodetitel pakt, respectievelijk Westlandia, Houtwijk en Honselersdijk. De Wateringers moeten dan wel als vierde eindigen en moeten dan afrekenen met Die Haghe.

Honselersdijk is nog niet verzekerd van nacompetitie. Het kan alleen fout lopen voor SVH als KMD de tweede periode wint en een andere ploeg dan Westlandia de derde periode zou pakken.

Algemeen Dagblad





Site Haaglanden Voetbal

3e klasse C
Het topduel in 3C tussen Westlandia en sv Houtwijk eindigde in 1-1 gelijke stand. De Naaldwijkers kwamen in de tweede helft op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Boyd Rijnenberg. Evert van der Laan de Vries tekende de gelijkmaker aan.
Door de puntendeling deed Westlandia goede zaken in de titelstrijd. Honselersdijk stelde haar kandidatuur voor een plek in de nacompetitie door Die Haghe met 3-1 terug te wijzen. Leon de Brabander, Tom Lobert en Nick Peeters scoorden voor de thuisploeg. Stefan Kok was trefzeker voor de Hagenaars. Alle doelpunten vielen na de doelwisseling.
KMD kwam tegen IJVV Zwervers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Voor de Wateringers wist Stefan de Waard de bal het doel in te werken. Ook de wedstrijd tussen GDA en Kethel Spaland eindigde 1-1. GDA kwam op voorsprong door een benutte strafschop van Arnout Ooievaar na een handsbal. Kethel Spaland kon daarna de stand nog gelijk trekken.
In de strijd tegen degradatie deed TAC’90 weer van zich spreken. Hekkensluiter Zuiderpark werd compleet van het veld gespeeld. De Haagse club was met 1-13 oppermachtig en staat voor het eerst dit seizoen op een plaats boven de degradatiezone. Bij het duel tussen Ariston’80 en Quick Steps stond lijfsbehoud ook centraal. Karst Kortekaas gaf de studenten de leiding, maar het was Quick Steps dat er met de punten vandoor ging (1-2). Quick Steps lijkt zich door deze zege veilig te hebben gespeeld. Ariston’80 zal de strijd met TAC’90, TransvaliaZW en CION moeten aangaan om niet te degraderen.






GROOT WESTLAND



Geen opmerkingen:

Een reactie posten