Pagina's

zaterdag 21 februari 2015

2015-02-21 competitie Westlandia - Soccer Boys 1-2







x


Westlandia zaterdag 1 ontvangt dit weekend voor het eerst in de historie Soccer Boys voor een competitieduel op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. 
De ploeg uit Bleiswijk staat 10e op de ranglijst (15-16). Westlandia (12e) volgt op "slechts" 1 punt achterstand (wel met een wedstrijd minder). Op Sportpark Merenveld werd in de heenronde met 4-1 verloren. Het was voor S.B. de eerste overwinning van het seizoen. Man of the match was toen Mike van der Steen die met 2 treffers en 2 assists  het verschil wist te maken. Soccer Boys staat in de 2e periode na 7 wedstrijden op een 4e plaats met een achterstand van slechts 2 punten op koploper BVCB (7-14).

Westlandia heeft de stijgende lijn stevig te pakken. In 2015 werden alle 4 de wedstrijden gewonnen (1x competitie en 3x oefen). Het gemis van een aantal routiniers (Joost van Schie, Mick Enthoven, Ton Wüstefeld en Boyd Rijnenberg) werd in de oefenwedstrijd tegen MVV'27 (2-1 winst) goed opgevangen door hun vervangers.
Kevin Braber keerde na een sabbatical van 8 maanden weer terug in het hart van de verdediging. Samen met zijn maatje Ruud Bijl zag het er in de achterhoede weer vertrouwd uit (niets ten nadele van de spelers die de afgelopen maanden op die positie hebben gespeeld).

Westlandia staat in de 2e periode op een 13e plaats en is dus uitgeschakeld voor deze prijs.

Winst van de groen-witten betekent aansluiting met de veilige plaatsen in de 2e klasse C. De aftrap staat zaterdagmiddag gepland om 14:30 uur.  De wedstrijd staat onder leiding van de heer W.Roozeboom

-----

Nr. 9 Westlandia za. 2 speelt om 12:00 uur thuis  tegen HVC'10 (nr. 11). Het onderlinge verschil is 2 punten. Beide teams hebben in de 2e periode in de 2 gespeelde wedstrijden nog geen punten behaald. Beide teams zijn dus gebaat bij winst.
----
Tot zaterdag
Fr@



Geen opmerkingen:

Een reactie posten