zaterdag 19 augustus 2017

E-payroll nederlaagserie 2017

Westlandia speelde op zaterdag 19 augustus de 1e wedstrijd van het seizoen. Tegen Honselersdijk werd met 3-1 gewonnen. Stefan Bron scoorde 2x. Vlak voor tijd scoorde invaller Remy de Bliek de 3-1.

Op 22 augustus was Den Hoorn de 2e tegenstander. Na een 4-0 ruststand werd het uiteindelijk 5-1. Goals van weer Stefan Bron 2x, Miquel van Dijk 2x en Angelo Groen.

2e klasser DSO leek in de 2e helft op 26 augustus af te stevenen op een overwinning. Nadat de ploeg uit Zoetermeer net voor het rustsignaal 1-1 had gemaakt, liepen ze in de 2e helft uit naar 1-3. Mede door 2 schitterende aanvallen via Ricoberte Luijando wisten de groen-witten nog met 4-3 te winnen. Alle Westlandia-goals waren van de voet van Stefan Bron.

In de laatste wedstrijd van de nederlaagserie was Westlandia een maatje te groot voor Lyra. Door goals van Ricoberto Luijando, Angelo groen, Rob Klop , Jasper van Dijk en de keeper van Lyra werd het 5-0.