Pagina's

woensdag 11 maart 2020

14 maart 2020 SVC'08- Westlandia

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor de zaterdagselectie. 

Westlandia start in de 3e periode met een lastige uitwedstrijd bij en tegen SVC'10. De heer Fonseca is door de bond aangesteld om dit duel in goede banen te leiden.

De club uit Wassenaar streed tot op de laatste speeldag van de 2e periode mee om deze titel. Door de winst van Valken'68 bij Westlandia, was het eigen resultaat bij HVC'10 daarvoor niet meer van belang.
De 3-1 nederlaag in Hoek van Holland zal echter wel zorgen baren, zeker omdat het gebeurde tegen uiteindelijk 9 spelers van de tegenpartij.

Westlandia moest afgelopen zaterdag zijn meerdere erkennen in Valken'68. Bij het nogmaals bekijken van de wedstrijdbeelden (zie hier) was die 3-1 wel een terechte uitslag.
Die ploeg uit Valkenburg pakte met het maximaal aantal punten uit 9 wedstrijden ook verdiend de 2e periode.
Westlandia staat nu na 17 wedstrijden op een veilige 7e plaats, met 13 punten voorsprong en een beter doelsaldo op de club in gevarenzone.
Met de behaalde 25 punten staan we ook al ruim achter op de kop van de ranglijst. Als de mannen van Sieme Zijm en Ruud Bijl nog deel wil nemen aan het toetje voor promotie, dan zal dat via de 3e periode moeten geschieden.
De start van die periode is dus in Wassenaar. Behaalde resultaten uit het verleden geven absoluut geen garantie voor een goed resultaat, maar in de 3 eerder gespeelde competitiewedstrijden op Oostersportpark wisten de groen-witten altijd minimaal een punt te pakken.
----

Het 2e team speelt zaterdag van 11:30 uur de derby bij Honselersdijk.  Het wordt voor beide teams de eerste  wedstrijd in de 3e periode.
De mannen van Hans Kruk en Rob Klop staan op een 8e plaats met 21 punten. en dat is 5 minder dan de gastheer die 7e staat.
Op de Hoge Bomen werd het 4-1 voor Westlandia. Zo'n overwinning kunnen we zaterdag ook gebruiken, want de verschillen in het rechterrijtje zijn klein

Fr@


SVC'08 Sportpark Oostersportpark 
Van Brienenlaan 15 
2244BP Wassenaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten