vrijdag 6 september 2024

zaterdag 6 september 2024 Nieuwkoop Westlandia 1-1

Zaterdag 6 september 2024 staat voor de zaterdagselectie de 2e ronde van de poulewedstrijden in het districtsbeker op het programma.

Zaterdag 1 speelt vanaf 14:30 uur op Sportpark De Dulen, Ladderhaak 2 tegen Nieuwkoop. De verrassende winnaar van de districtsbeker seizoen 2022-2023, is vorige week in de poule gestart met een 1-0  overwinning bij RCL. Westlandia had het lastig tegen Valken'68. Bij rust stond het "gelukkig" maar 0-2. In de 2e helft kwamen de groen-witten sterk terug, maar de wedstrijd duurde iets te kort om nog een punt eruit te slepen (2-3). De mannen van trainers Theo Verbeek en Rob Klop hebben de winst nodig om straks door te gaan in de beker.

Het 2e team van trainer Hans v.d. Kruk pakte bij FC 's-Gravenzande wel het 1e punt in de bekerpoule. Lyra, de volgende tegenstander van de groen-witten, won met 4-1 van SC Monster. Aftrap  op De Hoge Bomen is om 12:30 uur