zaterdag 17 augustus 2013

17 augustus 2013 oefen: MVV'27 - Westlandia 1-1 (Toernooi Schipluiden)

Site Westlandia
2e wedstrijd in het toernooi van het Post Kogeko toernooi bi VV Schipluiden..Deze keer had de technische staf een kleine selectie ter beschikking. Diverse spelers bleven aan de kant vanwege pijntjes en kwetsuren.
Uiteindelijk werd het 1-1 en moesten pingels beslissen. Alleen aanvoerder Ruud Bijl wist de keeper van MVV'27 niet te passeren, waardoor Westlandia uiteindelijk 4e werd.
Toernooi werd gewonnen door Schipluiden.

1-1 Silvester

Site MVV'27
Gelijkspel MVV’27 tegen Westlandia. (1-1)

Op het toernooi van Schipluiden werd zaterdagmiddag de tweede wedstrijd afgewerkt. Tegenstander dit maal was Westlandia (zaterdag) en opnieuw werd het een moeizame wedstrijd. Het tempo lag veel te laag en er werd onthutsend veel balverlies geleden. Het was niet zo vreemd dat de eerste kans voor de tegenstander was, maar keeper Teko Malanda redde bekwaam. Ook in de 26e minuut moest hij handelend optreden op een hard schot, dat de bovenhoek in leek te verdwijnen. Op een afzwaaiend schot van Stanley Klop na, moest het Maaslandse publiek wachten tot aan de 30e minuut voordat er een beetje gevaar kwam. Adam van Buuren schoot hard in, de rebound leek voor Fabian Vermeer maar de nul bleef op het scorebord. Vlak voor rust leed Milano Naarden balverlies op de helft van de tegenstander en door een snelle counter van Westlandia werd het nogmaals gevaarlijk voor het Maaslandse doel.
Na rust, met Leon van Kersbergen voor Milano Naarden en Kevin Bouter voor Jeffrey Wubkes, werd het tempo eindelijk opgeschroefd en na een fraaie aanval over links wist Adam van Buuren al in de 4e minuut met een slim schot de Westlandse goalie te passeren. MVV´27 kreeg zelfs een veldoverwicht maar echte grote kansen werden niet gecreĆ«erd. Westlandia probeerde het met schoten uit de tweede lijn maar telkens stond de Maaslandse goalie op de juiste plek. In de twintigste minuuut was het wel raak voor Westlandia. Een aanval door het midden werd knap afgerond en MVV´27 moest opnieuw beginnen. Het laatste half uur werd er wel wat beter en sneller gespeeld, helaas zonder beloning. Verder dan een schot van Robert van Mierlo in de 38e minuut kwam MVV´27 niet en de uiteindelijke 1-1 was een terechte eindstand. Dat de penaltyreeks uiteindelijk nog werd gewonnen was een schrale troost. Met volgende week de wedstrijd tegen RKDEO op het programma zal iedereen ervan doordrongen moeten zijn dat het echt nog veel beter moet