Pagina's

dinsdag 21 januari 2014

Voorbeschouwing CION - Westlandia




Site Westlandia

Komende zaterdag speelt Westlandia hopelijk de eerste competitiewedstrijd van 2014 bij CION.
Afgelopen zaterdag werd het keurkorps van Henk Boon onaangenaam verrast door een late afmelding van SC Zuiderpark. De Rotterdammers konden slechts 7 spelers op de been brengen.
Om toch in het goede ritme te blijven, werd zaterdagmiddag extra getraind en speelde het 1e team op dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen de zondagtak van Neptunus. De nuttige wedstrijd tegen de 1e klasser werd.met 3-2 verloren (2x Frank v.d. Deijl).

Chevron Is Onze Naam is geen onbekende voor Westlandia. In seizoen 2008 was de eerste confrontatie aan het Fortunapad.  Er werd toen met 5-0 verloren. Vorig seizoen gingen de 3 punten mee naar Naaldwijk (3-1). Dat was  te danken aan goals van Bas Wesseling, Erik van Vliet en een e.d., maar zeker ook aan prima keeperswerk van Pieter Blanken.
In september 2013 was CION de eerste tegenstander op Sportpark De Hoge Bomen van dit seizoen. Joost van Schie, Boy Rijnenberg en Silvester Steentjes zorgden voor een 3-0 overwinning.

Ondanks dat CION slechts 12e staat, blijkt de ploeg lastig te bespelen. In 13 wedstrijden werd 6x met slechts 1 doelpunt verschil verloren. Honselersdijk en KMD wisten beide met 1-0 te winnen van de Vlaardingers. Niet voor het eerst dit seizoen moest CION afgelopen zaterdag in Wateringen een deel van de wedstrijd dat zien te klaren met een man minder.
Carlo Hofman is de topscorer van CION (6 van de 21 gescoorde goals).

Als scheidsrechter Van der Hul vanaf de middenstip beide doelen kan zien en geen lieslaarzen nodig heeft, zal er om 14:30 uur afgetrapt worden in Vlaardingen

-------------
Voor die tijd heeft het 2e team o.l.v. trainer Fred Rijnenberg al gespeeld tegen en bij buurman Naaldwijk. Na 3 goede overwinningen op rij (Excelsior M., SV Capelle en DSVP), is er volop vertrouwen op een goed resultaat. "De buren" zullen echter hun huid duur willen verkopen. Zij hebben na de 4-4 bij koploper Zwaluwen ook vertrouwen getankt en zullen zeker revanche willen voor de 6-0 nederlaag in de heenwedstrijd

Tot zaterdag
Fr@

Algemeen Dagblad





Geen opmerkingen:

Een reactie posten