Pagina's

zondag 4 mei 2014

Voorbeschouwing Westlandia - Quick Steps


Site Westlandia

Komende zaterdag komt Westlandia za.1 voor het eerst na het behalen van de titel in de 3e klasse C thuis in actie. Te gast is Quick Steps, de nummer 9 van de 3e klasse C.
Na de zeperd in de Westlandcup tegen KMD (1-6) zal de ploeg van Henk Boon gebrand zijn op goed resultaat.
Er zijn echter nog meer zaken die een extra tintje geven aan deze wedstrijd
  • Het team wil in de competitie ongeslagen blijven. (19x winst en 5 x gelijk)
  • Westlandia is bij winst winnaar van de 3 periode
  • De 2e goal van komende zaterdag is de 100e in de competitie
  • Zaterdag 1 is samen met Quintus in de race voor de titel van meest productief team in de regio (Algemeen Dagblad). Het onderlinge verschil met nog 2 wedstrijden te spelen is slechts 2 goal (98 om 100)
  • Boyd Rijnenberg (28 goals) en Joost van Schie (26) strijden nog met Daniel van Holstein (Quintus 27) voor de titel AD topscorer seizoen 2013-214.
  • Het is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.
Quick Steps had in de heenwedstrijd in december 2013 weinig te vertellen. Door goed combinatiespel en vroeg druk zetten, werden de Hagenezen in eigen huis met 7-1 verslagen. Doelpuntenmakers voor Westlandia waren toen Joost (2x), Boyd (2x), Barry, Silvester en Bas.
Topscorer bij de Haagse club is Roan van Baaren met 17 van de 49 goals.
Quick Steps was overigens pas 1x eerder te gast in Naaldwijk. In seizoen 2012-2013 won Westlandia met 3-0. De doelpunten werden toen gemaakt door Bob Dijkhuizen en Brendan v.d. Berg (2x).
-----

Zaterdag 2 is ook nog volop in de race voor de 3e periodetitel. Met 5 wedstrijden gespeeld en 11 punten deelt het team van trainer Fred Rijnenberg de 1e plaats met MVV’27. De Maaslanders zijn komende zaterdag te gast op sportpark De Hoge Bomen. Winst is noodzakelijk, want MVV’27 heeft een beter doelsaldo (+6 versus +11). De uitwedstrijd werd met 3-1 verloren.

Het is al weer 4 weken geleden dat Zaterdag 2 voor het laatst in actie kwam in de competitie. Bij koploper DUNO werd toen knap met5-2 gewonnen. Dat moet vertrouwen geven voor de resterende 2 wedstrijden van het seizoen.

De groen-witten hopen bij beide wedstrijden op steun van de eigen supportersFr@


Algemeen Dagblad








Geen opmerkingen:

Een reactie posten