Pagina's

vrijdag 29 augustus 2014

30 augustus 2014: Westlandia - FC Vlotbrug


Na een 0-0 ruststand heeft Westlandia met 3-0 gewonnen van FC Vlotbrug
De volgende spelers kwamen in actie:



  1. Yordi van Beek 
  2. Ruud Bijl 
  3. Pieter Blanken 
  4. Barrry Bronswijk 
  5. Stefan Bron 
  6. Onur Coskun 
  7. Michel Duijvestijn 
  8. Mick Enthoven
  9. Remy de Jong 
  10. Bart Kouwenhoven
  11. Rick van Rijn 
  12. Boyd Rijnenberg (1-0 en 3-0)
  13. Joost van Schie
  14. Jeroen Vogels (2-0)
  15. Marvin Vollebregt


Voor zaterdag 1 dit weekend geen bekerwedstrijd. De KNVB heeft er voor gekozen om 3 poules uit groep 1 te laten bestaan uit 3 in plaats van 4 teams. Westlandia en 2 andere ploegen uit 2e klasse C (Die Haghe en Vitesse Delft) waren hiervan de dupe.
In een weekend dat zo goed als alle standaardteams in actie moeten komen voor de beker, was het lastig om nog een oefenwedstrijd te regelen. Toch is het gelukt en 3e klasser FC Vlotbrug komt op zaterdag 30 augustus naar de Hoge Bomen. .
De ploeg uit Hellevoetsluis komt net als vorig seizoen uit in de 3e klasse zaterdag. FC Vlotbrug heeft inmiddels al 3 bekerwedstrijden gespeeld Er was winst tegen Rockanje 4-2 en Simonshaven (9-0). Dinsdagavond ging het wel mis tegen Hellevoetsluis 3-0

Zat. 1 kwam de afgelopen weken o.a. in actie tegen 3 clubs uit de 2e klassers. Het werd pijnlijk duidelijk dat in die klasse fouten sneller afgestraft worden dan vorig seizoen in de 3e klasse. Voor de technische staf was dat wel een ideale mogelijkheid om verder te schaven aan de basis 11 voor de competitie.

Dinsdagavond kreeg de eigen aanhang de groen-witten voor het eerst op eigen veld (ehh veld 2) aan het werk te zien tegen 2e klasser HVV.
Westlandia kwam direct verrassend goed uit de startblokken en speelde een prima 1e helft. De gekozen tactiek werd door de spelers goed ten uitvoer gebracht. Bij rust stond het slechts 2-0 en doelman Piet Blanken was nog nauwelijks in actie gekomen. In de eerste fase na rust verslapte de aandacht en de tegenstander gaf extra gas. Dat resulteerde in een rommelige fase. Toch pakten de mannen van Henk Boon het in de slotfase weer goed op en won Westlandia verdiend met 5-2. De fraaie doelpunten werden gemaakt door Stefan Bron 2x, Boyd Rijnenberg 2x en Onur Coskun.

Zaterdag de laatste voorbereiding op de start van de competitie. De aftrap staat gepland op 14:30 uur. Mooie gelegenheid voor de selectie en de supporters om op de Hoge Bomen alvast warm te draaien voor de laatste avond van de Naaldwijkse feestweek.

-----

Zaterdag 2 speelt diezelfde dag ook thuis. Voor de beker moet de groep van trainer Fred Rijnenberg het vanaf 12:00 uur opnemen tegen het 3e van Lyra. Een gelijk spel volstaat om de volgende tonde te halen. Eerder won Westlandia al van FC 's-Gravenzande (5-0) en Naaldwijk (4-3)



Tot zaterdag .
Fr@

Geen opmerkingen:

Een reactie posten