dinsdag 12 augustus 2014

Dinsdag 12 augutus 2014 Schipluiden - Westlandia 2-2

Voor het 2e jaar neemt Westlandia za. deel aan het Post-Kogeko toernooi. Op dinsdagavond speelden zowel het 1e als het 2e team tegen Schipluiden..
De formatie van Henk Boon creĆ«erden  in de eerste helft de nodige kansen, maar de keeper en het houtwerk bleken een flinke sta in de weg. Na de rust speelden Westlandia weer vol op de aanval. Dat bracht de nodige risico's met zich mee. Met 2 messcherpe counters  resulteerden in een 2-0 voorsprong voor Schipluiden. In de 75e minuut was het eindelijk raak. Joost van Schie wist een mooie aanval op de linkerkant fraai af te tonden. 5 minuten later was het Boyd Rijnenberg die de sterk keepende doelman van Schilpuiden wist te passeren.

14. Davey Zwinkels
Het 2e team speelde voor het eerst een oefenwedstrijd. Er werd tegen een mix van Schipluiden 1 en 2 met 4-2 verloren (Lester Meijer en Frank Sosef). Vanwege  het feit dat diverse selectiespelers niet aanwezig waren, moest trainer Fred Rijnenberg een  beroep doen op een aantal oud-gedienden.