Pagina's

dinsdag 14 oktober 2014

Na speelronde 6: doelpuntenmakers en prestaties in West 2C


De eerste 3 kolommen staan voor de prestaties in de beker. De 6 andere kolommen zijn de behaalde resultaten in de competitie.
Westlandia heeft daarbij de ban doorbroken door thuis de eerste 2 goals van het seizoen te maken. Ook tegenstander Be Fair was de eerste tegenstander die dit seizoen op de Hoge Bomen een bal achter Piet Blanken wist te krijgen. Eindstand 2-2

Aanvoerder en centrale verdediger Ruud Bijl wist als eerste Westlandiaan dit seizoen in de competitie het doel  in een thuiswedstrijd te vinden. De groen-witten hadden daar bijna 230 minuten op moeten wachten.
Boyd Rijnenberg kwam door de gelijkmaker tegen Be Fair op een seizoentotaal van 2. Dat is evenveel als zijn teamgenoten Joost van Schie en Onur Coskun.

Topscorer van het weekend werd Sander van Akkeren van Vitesse D. Hij scoorde bij VDL 3x, waarvan 1x vanaf 11 meter. Thom Wijnalda scoorde 2 van de 6 goals van RCL tegen SC Monster.
De totale productie van dit weekend in 2C bedroeg 28 goals Hoogste score was tot nu toen in speelronde 5 (24x).
Het seizoenstotaal na 6 speeldagen staat op 132
Topscorer Nicky Buuron kwam voor VDL niet in actie en blijft dus staan op 7 goals. Stefan de Ruiter van SVC'08 volgt op 6 (+1) goals

Vitesse D. V V V V V G G W
Be Fair W W V W W V G W G
BVCB W W G W G G V V W
Westlandia V W W G G G V G
Soccer Boys W W V V V V V W G
Lyra W V W G W W G W V
VDL W G W V W W W G V
Die Haghe W V G G V G V G
CWO V V W W G W W V W
SC Monster W G V G G G G G V
RCL W W W G W G W G W
MVV'27 V V W G G W V V V
SVC'08 V W V V V G V W V
DWO W G V G V G W W W

Geen opmerkingen:

Een reactie posten