Pagina's

maandag 3 november 2014

1 november 2014 Westlandia - CWO 5-1




Zaterdag 1 november speelt Westlandia voor het eerst in de historie tegen CWO uit Vlaadingen.
Combinatie Wil Overwinnen is in 2008 ontstaan door een fusie van SV HSC, HVO en RKWIK. Ook deze 3 verenigingen stonden nog nooit tegenover zaterdag 1.

CWO komt zaterdag naar de Hoge Bomen met slechts 1 doel: WINNEN. want dan maken zij nog kans op de 1e periode. Gelet op het doelsaldo van de Vlaardingers is daar wel een grote overwinning en puntverlies van de concurrenten voor nodig.

De stand en het programma voor de top 5
  1. 7-14 (+6) Lyra  (uit naar VDL)
  2. 7-14 (+3) Be Fair (uit naar Die Haghe)
  3. 7-14 (+2) DWO (thuis tegen Vitesse D.)
  4. 7-13 (+8) VDL (thuis tegen Lyra)
  5. 7-13 (+3) CWO (uit Westlandia)
Westlandia heeft andere belangen. De ploeg van Henk Boon is inmiddels terug te vinden op de 9e plaats van de ranglijst met 7 punten.. Dat is slechts 3 punten meer dan de 2 ploegen op de degradatieplaatsen. 
Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst, maar het is wel lekker om te weten dat Westlandia al 16 thuiswedstrijden niet meer heeft verloren. Honselersdijk was op 13 april 2013 de laatste tegenstander die met 3 punten vertrok van Sportpark de Hoge Bomen. Daarna volgde 12 overwinningen en 1 gelijk spel in de 3e klasse en 3 puntendelingen in de 2e klasse. 
Trainer Henk Boon kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op Mick Enthoven. De 2 spraakmakende gele prenten uit de wedstrijd bij Lyra en 2 eerdere kaarten , leverde hem een schorsing van 1 wedstrijd op.

Aftrap op Sportpark de Hoge Bomen staat gepland op 14:30 uur. De thuisblijvers kunnen genieten van de flitsen van WOS Radio (Willem Lenting) en/of de twitterberichten van de club.
-----
Zaterdag 2 is aan een mooie reeks bezig. Afgelopen zaterdag werd voor de 4e maal op rij gewonnen. Het elftal van trainer Fred Rijnenberg maakt geen kans meer op de 1e periode, maar kan wel stappen maken op de ranglijst. Om 12:00 trappen de groen-witten af tegen het 3e team van Vitesse D. Als de Delftenaren 3 punten meenemen uit Naaldwijk pakken zij de 1e prijs van dit seizoen. Bij een ander resultaat is men afhankelijk van de uitslag van Zwaluwen Vl.



===

Geen opmerkingen:

Een reactie posten