Pagina's

zondag 23 november 2014

22 november DWO-Westlandia 3-0






Zaterdag 1 treft komende speelronde DWO uit Zoetermeer. Ook tegen deze club heeft Westlandia niet eerder gespeeld.
DWO werd net als Westlandia vorig seizoen kampioen in de 3e klasse. De Zoetermeerse club had daar wel een extra nacompetitie met SEV en Kagia voor nodig.

Dit seizoen heeft DWO in de competitie al 15 punten behaald. Dat zijn er 5 meer dan Westlandia. Thuis werden er punten behaald tegen Die Haghe (0-0), MVV'27 (2-0) en SVC'09 (3-2) Gelet op de uitslagen tegen SC Monster (0-0), BVCB (3-2 winst), Soccer Boys (1-0 winst) en Be Fair (1-1) presteert DSO ook in uitwedstrijden goed.
Alleen Vitesse D. en RCL waren sterker dan DSO.
Delano Plomp is met 4 van de 11 goals de topscorer van DSO.

Westlandia heeft ook al tegen een aantal van die tegenstanders gespeeld. De equipe van Henk Boon behaalde tegen die teams 7 punten (DWO 13)

De groen-witten spelen een wisselvallig seizoen. In de laatste thuiswedstrijd tegen CWO was het bijna 90 minuten genieten van het spel en de individuele prestaties van de Westlandianen. Een week later bij VDL zou zelfs de WOS er geen fatsoenlijke samenvatting van kunnen maken. De koploper uit Maassluis won met 1-0.

De technische staf heeft samen met de selectie 2 weken kunnen werken aan de verbeterpunten. In de oefenwedstrijd bij Rozenburg werd het afgelopen dinsdagavond met 1-0 verloren. In die wedstrijd zijn er weer wat zaken geprobeerd en een paar spelers getest. Die ervaringen kunnen de komenden weken zeker van pas komen.

Voor de supporters:  
Adres Sportpark DWO
Heuvelweg 7
2716 ZP Zoetermeer

Zaterdag 2 kan genieten van een vrij weekend. Het team van Fred Rijnenberg oefende afgelopen zaterdag tegen het 1e van SV Charlois. In Rotterdam wonnen de groen-witten met 7-5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten