Pagina's

dinsdag 21 juni 2016

Zaterdagselectie seizoen 2016-2017


Met de promotie van zaterdag 1 en het kampioenschap van zaterdag 2, kan de selectie van trainer Theo Verbeek terugkijken op een mooi seizoen. Iedereen kan nu genieten van de succesen, maar vanaf dinsdag 26 juli zal de focus gericht moeten zijn op het nieuwe seizoen. Dan starten de trainingen ter voorbereiding voor de competitie op het niveau van de (res.) 1e klasse.

De trainingen staan onder leiding van hoofdtrainer Theo Verbeek en assistenten Ramon Sheotahul en Edwin Vijverberg. Voor het 2e team van de zaterdagselectie is de club nog wel op zoek naar een gediplomeerde trainer. De voorkeur gaat uit naar iemand die zowel als speler én als trainer zijn sporen heeft verdiend. Feeling met het Westland en de Westlandse mentaliteit is zeker een pré. Geïnteresseerden kunnen contract opnemen met John Vollebregt (0174-621878 technische_zaken@rkvv-westlandia.nl)

In de voorbereiding op de competitiestart in september staan de volgende wedstrijden gepland:
datum aftrap Zaterdag 1 aftrap   Zaterdag 2
zat. 6 aug. 14:30 (t)  Naaldwijk 1 12:00 (t) Naaldwijk 2
din. 9 aug.   19:30 (u) toernooi SC Monster CVC Reeuwijk
woe. 10 aug.  19:30  (u) toernooi SC Monster : CVC Reeuwijk
zat. 13 aug  (u)  toernooi SC Monster : SC Monster (u) 
toernooi SC Monster : SC Monster
din. 16 aug  20:00 (t)  Neptunus/S 1  20:00 (t)  Neptunus/S 2 
zat. 20 aug beker beker
din. 23 aug beker  beker 
zat. 27 aug  beker  beker 
De volgende spelers maken ook volgend seizoen weer deel uit van de zaterdagselectie:
Remco v.d. Ark, Yordi van Beek, Brendan v.d. Berg, Danny Bijl, Ruud Bijl, Remy de Bliek, Youri van der Borg, Stefan Bron, Jordy van Calsteren, Nick van Daalen, Jasper van Dijk, Mick Enthoven, Sven Enthoven, Ruben Hartman, Peter Hoogerwerf, Rowdy Janssen, Dennis Koene, Hans v.d. Kruk, Ricoberto Luijando, Jordy v.d. Meijs, Rick van Rijn, Frank Sosef, Dennis Verbeek, Jeroen Vogels, Marvin Vollebregt, Rick van Zijl en Davey Zwinkels.Nieuw in de selectie:
Mike Brouwer, Timothy le Duc, Vince Olstoorn, Youri Riepe, Tim v.d. Voort en Ricardo v.d. Zalm (zondagselectie).
Dave Tork en Mike Peereboom (SC Monster), Frank de Bruijn en Khalid el Memkouzi (FC 's-Gravenzande), Yair Sidoel (TAC'90 za.) en Badreddine el Haddioui (geen club).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten