dinsdag 21 augustus 2018

21 augustu 2018 Westlandia - DSO 2-0

1e overwinning zaterdag 1

Westlandia za1 speelde haar tweede wedstrijd in de Transport People Nederlaagserie gisteravond (21-8-’18) tegen het Zoertermeerse DSO. Na een stand van 0 – 0 bij de rust eindigde de wedstrijd in een 2 – 0 overwinning voor de mannen van Roy Wasmus.
De eerste 25 minuten was het spel bij vlagen goed met een aantal doelrijpe kansen. Daarna werd het rommeliger. DSO toonde zich een prima tegenstander.
In de tweede helft was het duidelijk dat er conditioneel nog stappen gemaakt kunnen worden en Westlandia speelde iets meer op de counter. Er vielen wel doelpunten. Na 60 minuten schoof Timothy le Duc en na een kaats met Tim vd Voort kwam hij (met een beetje fortuin) vrij voor de keeper te staan. Hij maakte het gortdroog af. 1 – 0. In de 80-ste minuut werd Rico Sterrenberg door opnieuw Tim vd Voort de diepte in gestuurd. Hij maakte een goede loopactie, kwam in schietpositie en schoot de wedstrijd in het slot. 2 – 0.