Pagina's

dinsdag 28 augustus 2018

Zaterdagselectie gaat bekeren


De komende 3 zaterdagen staat er voor de selectie een bekerwedstrijd op het programma. Voor de nieuwe hoofdtrainer Roy Wasmus en zijn staf een goede gelegenheid om zijn mannen verder klaar te stomen voor de zware competitie in de 1e klassse.

Afgelopen zaterdag speelden we al voor de Transport People Nederlaag serie tegen datzelfde Den Hoorn. Diverse nieuwe spelers bij zaterdag 1 kregen de kans om hun kunsten te laten zien. Jericho Valentijn luisterde zijn debuut in deze wedstrijd op met een snelle goal. Tim v.d. Voort was in deze wedstrijd al weer goed voor zijn 3e assist in de voorbereiding. Net als voor iedere speler, maar zeker voor een aanvaller, tellen natuurlijk de goals. Vince v.d. Knaap pakte met de 2-0 tegen Den Hoorn zijn goaltje al mee. Rico Sterrenberg kwam in de zomer over van HVC'10. Hij scoorde zijn 1e goal voor de groen-witten vorige week dinsdag al tegen DSO.
Andere debutanten in het vlaggenschip van de zaterdag (Stijn van Beek, Rody Bakker, Shane Bruinen, Vince van Hagen, Roby Pronk, Zakaria el Hadioui,Stef Geertsema, Revy Verbeek, Rick van Schie en Floris Groot), lieten een goede indruk achter. Voor de technische staf goed om te weten dat er genoeg concurrentie is voor de 11 basisplaatsen van komende zaterdag aan de Zuidhoornseweg in Midden-Delfland



Om het hoofdtoernooi van de districtsbeker te bereiken moet Westlandia bij de bovenste 2 in de poule eindigen.

Programma:
1 september 17:00 uur Den Hoorn Westlandia 1-4 (Tim v.d. Voort 3x en Vince v.d. Knaap)
8 september 14:30 uur Westlandia - Vitesse D.
15 september 17:00 uur DVV Delft - Westlandia

Ook het 2e team komt 3x voor de beker in actie. In deze poule gaat alleen de winnaar door naar de volgende ronde. Voor trainer Ron Janssen en zijn selectie wachten de volgende wedstrijden:
1 september 12:00 uur Westlandia 2 - FC 's-Gravenzande 3
8 september 12:00 uur DUNO 2 - Westlandia 2
15 september 12:00 uur Westlandia 2 - Naaldwijk 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten