Pagina's

zondag 20 februari 2022

20 februari 2022 Van Nispen - Westlandia 0-1

Eindelijk gaan ook de mannen van trainers Theo Verbeek en Rob Klop weer de wei in voor het echie. Tijdens de maandenlange lockdown waren er goede oefenwedstrijden, maar wel met wisselende resultaten.

In ieder geval werd in december de volgende ronde van de Flynth Westland bereikt door een 3-0 overwinning op Verburch. De volgende tegenstander van titelhouder Westlandia za. wordt FC 's-Gravenzande. 

In de daarop volgende oefenwedstrijd bleek een sterk SC Monster (nr. 2 uit de 3e klasse; 1-3) mogelijk op weg is naar promotie. Daarna waren er dit jaar nog leerzame wedstrijden tegen Westlandia zo. (1-3), FC 's-Gravenzande (0-0), VELO (geflatteerde 0-3) en koploper 2D Hellevoetsluis.(2-7)

Rick van Schie, was de man in vorm, maar zal de komende weken niet inzetbaar zijn. Hij raakte in de wedstrijd tegen VELO flink geblesseerd. In de oefenwedstrijd bij Hellevoetsluis kon de technische staf testen wie zijn positie in het elftal het best over kon nemen, maar erg succesvol werd dat niet.

Komende tegenstander Van Nispen is op dit moment, met slechts 1 overwinning op zak, de hekkensluiter in 2C. Die winst werd in de openingswedstrijd van het seizoen, op eigen veld, behaald tegen RCL. Afgelopen zaterdag zou de ploeg uit De Zilk inhalen tegen Soccer Boys. Helaas werd die wedstrijd uitgesteld naar 1 maart. 

In december 2019 was het de enige keer in de historie dat beide teams elkaar troffen voor een competitieduel. Door o.a. een goal van Stefan Bron wonnen de Westlandianen met 2-1 in de kop van Zuid-Holland.

Het 2e team speelt zaterdag a.s. vanaf 12 00 uur op Polanen. Tegenstander SC Monster heeft evenveel verliespunten als de groen-witten. Beide teams strijden in de res. 1e klasse voor een plaats die rechts geeft op een prijs. Het 3e team gaat naar nr. 10 SEP. 

Fr@

Adres: Sportpark De Zilk Sportlaan 31 2191XH De Zilk (ruim 60 minuten vanuit Naaldwijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten