Pagina's

dinsdag 7 maart 2023

4 maart 2023 CWO Westlandia 0-3

Na de 4-1 overwinning op HVC'10 van 11 februari j.l.en de 2 pittige uitwedstrijden voor het Haaglanden Voetbaltoernooi tegen SVC'08 (3-4 winst) en RKAVV (2-1 nederlaag). gaat nu de competitie in 2E weer verder.

Westlandia za. 1 start bij CWO. De wedstrijd op het Nieuwekantpark in Vlaardingen start om 14:30 uur. Het is een duel tussen de nummer 9 en 8, maar ook de nummer 10 en 9 in P2. De clubs ontlopen elkaar dus nauwelijks. 

Vanaf de 9e plaats in deze competitie staat handhaving in de 2e klasse op het spel. CWO zal dus zeker goed voor de dag willen komen. De laatste 4 wedstrijden werd er slechts 1 punt behaald. In de laatste wedstrijd vóór de break, werd verrassend verloren bij Wilhelmus. Wat verder opvalt is dat de CWO op eigen veld goed voor de dag komt en daar 16 van de 19 punten heeft behaald. Op vreemde boden werd pas 1x gewonnen. Westlandia is uit als thuis even sterk. Op eigen veld en op vreemde bodem werden dit seizoen 11 punten verspeeld.

Op de Hoge Bomen begon CWO in de heenwedstrijd tegen ons erg sterk. Na een tactische omzetting kon Westlandia de wedstrijd kantelen. De 1-0 achterstand werd omgebogen in een mooie 4-1 overwinning.

De mannen van Theo Verbeek weten dat ze deze 3 punten ook keihard nodig hebben voor een klassering in het veilige linkerrijtje.

Het eindsignaal van scheidsrechter Duarte zal tegen half 5 klinken

 -----

Westlandia 2 speelt bij VELO. Vanaf 10:45  uur gaat het in de derby om veel meer dan de 3 punten.

De mannen van trainer Hans v.d. Kruk zijn overigens door in de beker. Bij Concordia werd vorige week donderdagavond overtuigend met 6-2 gewonnen. Op dinsdagavond 21 maart is VELO 3 in Wateringen de volgende tegenstander.

De wedstrijd van zaterdag 3 tegen koploper MVV'27 gaat komend weekend niet door. Een nieuwe datum is nog niet bekend.

Fr@

Geen opmerkingen:

Een reactie posten