Pagina's

vrijdag 6 september 2013

De voorbeschouwingen op Zuiderpark - Westlandia


Site Westlandia
Komende zaterdag start de competitie voor de zaterdagselectie bij  SC Zuiderpark (in Rotterdam). Westlandia heeft op zaterdag nog nooit tegen dit team gespeeld.
SC Zuiderpark komt uit Rotterdam en is aan het einde van het vorige seizoen gepromoveerd uit de 4e klasse. In de eindstand werden de Rotterdammers slechts 5e, maar een indrukwekkende reeks in de 3e periode (9x winst) en winst in de nacompetitie (tegen o.a. Maasdijk) leverde de promotie op. Van de voorbereiding van SC Zuiderpark is weinig bekend. In de bekerpoule hadden ze slechts 2 tegenstanders (Zinkwegse Boys en Hermandad).
Ondanks vakantieperiode en een aantal blessuress, kan de zaterdagselectie terugkijken op een goede voorbereiding.  Zaterdag 1 speelde, met uitzondering van ODB, uitslluitend tegen 2e klassers. Voor de technische staf was het tijdens die wedstrijden goed om te zien dat er voldoende concurrentie binnen de selectie is. Er is nog niet in de gewenste samenstelling gespeeld, maar het tot nu toe vertoonde spel is veelbelovend.
Topscorers zat. 1 (4 in de beker en 8 in oefenwedstrijden =12 goals)
2 goals 
  • Michel Duijvesteijn (2x in de beker)
  • Joost van Schie (1x beker)
  • Bob Dijkhuizen
1 goal
  • Marvin Vollebregt (1x in de beker)
  • Silvester Steentjes
  • Remco v.d. Ark
  • Bas Wesseling 
  • Frank v.d. Deijl
  • Boyd Rijnenberg
SC Zuiderpark speelt zijn thuiswedstrijden op Sportpark De Vaan: Oldegaarde 21 3084 AA Rotterdam. Men dient er rekening mee te houden dat de A20 tussen Westerlee en Maaasluis afgelsoten komend weekejd afgesloten is  Ook de de oprit bij Coldenhove is dicht.
Ook de 2e groep start zaterdag in de competitie en wel met een uitwedstrijd tegen Semper A. Het team van trainer Fred Rijnenberg heeft, ondanks het feit dat men amper met dezelfde 11 spelers heeft kunnen werken, een goede voorbereiding gehad. De laatste 2 bekerwedstrijden werden gewonnen (2-1 VDL en 4-0 Barendrecht).
Topscorer in de maand augustus werd Hans v.d. Kruk met 3 goals.
Bob Dijkhuizen, Frank Sosef, Matthijs van Dijk en Remy de Bliek  mochten 2x een feestje vieren.
Silvester Steentjes, John Zwinkels, Mark Zuidgeest, Nick van Daalen, Sven Enthoven, Maurice van Dijk en Joris Lemmens zorgden er voor dat zat. 2  al 18x in de voorbereiding heeft gescoord.


Algemeen Dagblad




Geen opmerkingen:

Een reactie posten