Pagina's

woensdag 26 oktober 2016

Zaterdag 29 oktober 2016 Westlandia - ARC 2-3







Klik op het artikel om de grote versie te zien/lezen

Video-verslag van ARC 



site Westlandia:

Voorbeschouwing Westlandia - ARC

De selectie van Theo Verbeek zal komende zaterdag tegen ARC op jacht gaan na eerherstel.

5 goals scoren in een uitwedstrijd in de 1e klasse en dan toch zonder punten huiswaarts keren..... Dat overkwam Westlandia 2 weken geleden in Voorschoten. Daar waar de verdediging van de Westlandianen al maanden indruk maakte door de wijze van spelen en het minieme aantal tegengoals, ging het op Sportpark Adehorst volledig mis. Bijna alles wat "in de 16" kwam, leverde een goal op. Er werd uiteindelijk met 7-5 verloren.

Een paar dagen later volgde de bekerwedstrijd tegen de beloftes van VVSB. Een aantal groen-witten van de 1e groep kreeg rust, waardoor andere spelers zich in de kijker konden spelen. Helaas kreeg het 2e van de thuisclub versterking uit het 1e team van de ploeg uit Noordwijkerhout. Doelpunten bleven lang uit op De Boekhorst, maar in de slotfase werd het verdiend 2-0. Westkandia kan zich dus volledig gaan richten op de competitie.

Zaterdag komt ARC naar de Hoge Bomen. Een aantal jaar geleden speelde de club uit Alphen a/d Rijn nog in de topklasse. Door degradaties in het voorjaar van 2012 én 2013 speelt SV ARC nu in de 1e klasse. De start van het seizoen was veel belovend. Er werd met met 3-2 gewonnen bij SC Feyenoord en er volgde op eigen veld een puntendeling met FC 's-Gravenzande. De daarop volgende 5 wedstrijden gingen verloren en werd er ook nog maar 1x gescoord. Afgelopen weekend was mischien de ommekeer. ARC schakelde SHO (1e klasse C) met 4-0 uit voor de beker. Volgens de media lag lag dat aan het opstellen van 2 nieuwe spitsen en het feit dat de ruimtes op eigen helft klein gehouden werden.

Door de bond is de heer Van der Wielen aangesteld om de wedstrijd tussen de nummer 4 en 12 in 1B in goede banen te leiden. Aftrap op sportpark De Hoge Bomen is om 14:30 uur

Om 12:00 rolt de bal al voor de derby tussen de 2e teams Westlandia (4e) en Lyra (9e)

Fr@
x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten