Pagina's

vrijdag 6 december 2013

De voorbeschouwingen Quick Steps - Westlandia

Site Westlandia
Komend weekend wacht de zware uitwedstrijden tegen Quick Steps.
Afgelopen zaterdag won Westlandia overtuigend met 5-0 van IJVV De Zwervers. Naast legio kansen, mooie aanvallen en goede goals, hield keeper Pieter Blanken met zijn achterhoede ook de 0.... Dat was dit seizoen alleen nog pas gelukt in de thuiswedstrijden tegen Honselersdijk en CION.
Ondanks het feit dat de Haagse ploeg na 3 wedstrijden in de 2e periode pas 1 punt heeft behaald, zal het team van Henk Boon vol aan de bak moeten. Honselersdijk kan daar over meepraten, want zij verloren de openingswedstrijd bij Q.S. Ook Houtwijk won op het eigen kunstgras maar moeizaam met 2-1
In deze comeptitie heeft zaterdag 1 al 3 wedstrijden in Den Haag gespeeld. In deze wedstrijden moesten de groen-witten ook tot aan het gaatje (1-2 winst in de slotfase bij GDA en gelijke spelen bij Houtwijk en Die Haghe). Zaak dus om net als vorig seizoen 90 minuten volle bak te gaan. Toen werd mede dankzij een goede 4-1 overwinning, de nacompetitie voor een plaats in de 3e/4e klasse ontlopen.
Zaterdag tegen half 5 zal blijken wat deze "wijze" woorden waard zijn geweest. Dan weten we ook wat de directe concurrenten van koploper Westlandia (11-27) hebben gedaan. Nr. 2 Houtwijk (11-26) ontvangt namelijk thuis nr. 3 Honselersdijk (11-24).
-----
Zaterdag 2 begint al weer aan de 2e helft van de competitie. Om 12:00 kan op eigen veld getracht worden om de eerste punten te pakken in de 2e periode. De afgelopen 3 wedstrijden gingen verloren. Tegen Semper A. kan gewerkt worden aan eerherstel, want de heenwedstrijd werd afgetekend met 5-1 gewonnen.
Fr@

Algemeen Dagblad




Geen opmerkingen:

Een reactie posten