Pagina's

woensdag 12 februari 2014

Voorbeschouwing 2 Westlandia - Zuiderpark

/
Site Westlandia

Komende zaterdag staat wederom de wedstrijd tegen SC Zuiderpark op het programma.
19 januari werd deze wedstrijd op het laatste moment door de Rotterdammers afgezegd. Sindsdien is er veel gebeurd bij de nr. 14 uit de 3e klasse:

Na het niet opkomen in Naaldwijk, was de voorzitter het zat en heeft zijn functie neergelegd. De bond besloot de club ook nog te bestraffen, waardoor SC Zuiderpark nu op -/- 3 punten staat. Op 1 februari werd met 18-0 verloren bij Honselersdijk. De beoogd interim-voorzitter liet in het AD van 10 februari optekenen dat het niet slim was van zijn team. Ondanks het gebrek aan kwaliteit om in de 3e klasse goed te presteren, had hij niet veel begrip voor de instelling van Honselersdijk. De bestuurder is van mening dat teams in het standaardvoetbal elkaar moeten respecteren. Bij 9 of 10 tegen 0 zou de rem er op moeten.

Afgelopen zaterdag bestond de selectie uit een nieuwe trainer en nog 3 spelers van het 1e elftal. Met 10 spelers van het 2e en de keeper van het 5e, werd slechts met 2-0 (rust 0-0) verloren van het ambitieuze Die Haghe

Westlandia is dus op tijd voor deze kentering bij SC Zuiderpark gewaarschuwd. Daarnaast zal de groep en de technische staf belust zijn op revanche na de magere en matige 1-0 winst tegen Ariston’80.

Ondanks dat er veel geschreven is over de kwaliteit van het hoofdveld van de Hoge Bomen, kan het wel de nodige regen verdragen. Dus als scheidsrechter Roozeboom zaterdag beide doelen vanaf de middenstip kan zien, zal hij om 14:30 uur het beginsignaal geven voor een zeer interessant duel: Westlandia de meest productieve ploeg (4,5 doelpunten per wedstrijd) tegen Zuiderpark met de meest gepasseerde achterhoede (5,69 goals tegen per wedstrijd) van de 3e klasse.

Tot zaterdag
Fr@


Algemeen Dagblad






Geen opmerkingen:

Een reactie posten