Pagina's

woensdag 26 februari 2014

Voorbeschouwingen TAC'90 -Westlandia


Site Westlandia


Westlandia reist zaterdag voor het eerst af naar het complex van TAC'90 aan de Aagje Dekenlaan in Den Haag.
Sinds de zaterdagselectie in 2006 in het standaardvoetbal werd ingedeeld, stonden beide teams pas 1x tegenover elkaar.
Dat was op 5 oktober 2013 op sportpark De Hoge Bomen.
De Westlandianen wonnen toen met 9-1 door goals van Joost van Schie 3x, Boyd Rijnenberg 2x Bas Wesseling, Barry Bronswijk, Frank v.d Deijl en een eigen goal van de tegenstander. Dat is overigens tot op heden de grootste nederlaag van de Hindoestaanse voetbalclub dit seizoen.

De promvovends heeft dit seizoen slechts 6 punten behaald. Op eigen veld werd alleen van Zuiderpark gewonnnen . De andere 3 punten werden 2 weken geleden behaald bij CION. Een 3-0 achterstand werd toen nog omgebogen naar een 4-3 overwinning.
De Haagse promvendus staat sinds de winterstop al onder leiding van de 3e trainer. Andries Ranck was aangetrokken om de club naar een goed niveau in de 3e klasse te brengen. Toen dat niet lukte heeft de trainer van TAC'90 zo. (Faizel Soekhai) tijdelijk ook de zaterdagselectie onder zijn hoede genomen.
Vanaf de winterstop is Patrick Pershad verantwoordelijk voor de zaterdselectie van TAC'90. Beide laatsgenoemde trainers zijn in het verleden ook werkzaam geweest bij Westlandia
Patrick Pershad was in seizoen 2009-2010 assistent bij de zondagselectie. Westlandianen zoals Michel Duijvesteijn, Ruud Bijl, Rick van Rijn en Joost van Schie hebben dus nog met hem gewerkt. Hij weet dus wat voor "vlees" hij in de kuip heeft.

Voor Westlandia wacht komende zaterdag weer een wedstrijd tegen een club uit het "rechter-rijtje". De wedstrijden tegen clubs uit de onderste helft van de ranglijst zoals Ariston'80 (1-0) en CION (2-0), hebben laten zien dat de ploeg van Henk Boon nog niet de dominantie en de scherpte van vóór de winterstop te pakken heeft. Daarom zal er hard gewerkt worden aan het fit én scherp krijgen van de selectie. De maand maart wordt nml een cruciale maand in de strijd voor de tickets naar de 2e klasse.

Als scheidsrechter De Winter komende zaterdag zonder het gebruik van lieslaarzen de middenstip kan bereiken en vervolgens daar vandaan beide doelen kan zien, zal hij om 14:30 uur af laten trappen.

=====

Het 2e team heeft wederom geen competite-verplichtingen. Daarom wordt er om 12:00 uur geoefend tegen bij en tegen het 2e team van Quick Steps.



Tot zaterdag

Fr@



Algemeen Dagblad





Geen opmerkingen:

Een reactie posten