Pagina's

woensdag 23 januari 2019

26 januari 2019 Die Haghe - Westlandia afgelast

In de aanloop naar de wedstrijd tegen SV Poortugaal wees niets er op dat het zo mis kon gaan.
Het trainingskamp was goed, we speelden een prima oefenwedstrijd tegen hoofdklasser XerxesDZB, trainingen waren scherp en de technische staf kon putten uit een grote groep spelers.
Toch leden we op de Hoge Bomen een kansloze 5-0 nederlaag.

Deze week zal dus benut moeten worden om de iedereen weer op de rit te krijgen voor het duel bij Die Haghe. Dat wordt een super belangrijk duel voor een noodzakelijke hogere klassering in het rechterrijtje.
Wat een contrast met de heenwedstrijd toen beide teams begin november nog in de race waren voor de 1e periodetitel. Westlandia nestelde zich na zwaar bevochten 2-0 winst zelfs nog in de kop van de ranglijst in 1B.

Ook Die Haghe ging er afgelopen zaterdag met grote cijfers (6-0) af bij koploper Rijsoord
De thuisclub zal komende zaterdag op eigen veld dus zeker (tegen ons) op zoek gaan naar revanche. De laatste keer dat de Hagenezen dit seizoen een wedstrijd wonnen was op 13 oktober j.l. bij Honselersdijk.

Die Haghe is voor Westlandia in de regel een lastig te bespelen tegenstander. Op Sportpark Ockenburgh hebben we in het verleden slechts 2 punten in 5 competitiewedstrijden weten te behalen.
Het echte gras zal in deze winterse periode zeker niet in ons voordeel zijn.

De 300e competitiewedstrijd van de zaterdagselectie bij Die Hage staat vanaf 14:30 uur onder leiding van scheidsrechter Akkaya.  Rond de klok van half 5 zal bekend zijn of één van beide teams de eerste overwinning in P2 heeft behaald.

Fr@

Geen opmerkingen:

Een reactie posten