Pagina's

donderdag 26 mei 2022

28 mei 2022 Westlandia Te Werve 8-0

Zaterdagmiddag vanaf 14:30 uur speelt Westlandia za. 1 de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Op de Hoge Bomen wordt dan gestreden tegen Te Werve uit Rijswijk. De wedstrijd in 2C staat onder leiding van de heer Sinke.

Door de nederlaag van afgelopen woensdag van Westlandia bij SVC'08 (0-3), staat er nu voor beide teams weinig meer op het spel. De mannen van trainers Theo Verbeek en Rob Klop hebben nog slechts een minieme wiskundige kans op het spelen van promotiewedstrijden. Tegenstander Te Werve is voor 99,9% verzekerd van nacompetitie voor handhaving.in de 2e klasse. De achterstand van 6 punten en het slechtere doelsaldo doen de Rijswijkers de das om.

Rond de klok van half 5 zullen we weten of de groen-witten het (corona-) seizoen goed hebben afgesloten. Roy van Beek gaat daarna zo goed als zeker de boeken in als topscorer van het seizoen in die 2e klasse C. Hij staat nu op 18 goals. Mooi om te zien dat Tim v.d. Voort, samen met een speler van RCL, met 14 goals op een gedeelde 2e plaats staan. Daarna volgens 2 spelers van UVS met 11 doelpunten.

-----

Zaterdagmiddag 28 mei vanaf 12:00 uur staat er  voor de zaterdagselectie véél meer op het spel. Op het hoofdveld van sportpark De Hoge Bomen wordt dan door de 2e teams van Westlandia en Honselersdijk gestreden om het laatste ticket voor de nacompetitie voor promotie naar de reserve hoofdklasse . De mannen van trainer Hans Kruk zijn bij winst verzekerd van het toetje. Bij een ander resultaat zal een week later de beslissing vallen.  Steun van de groen-witte supporters is zaterdagmiddag meer dan welkom

----

Het 3e team speelt om 11:45 uur in Vlaardingen tegen nr. 4 DVO'32. Voor de mannen van Wim Lentz staat er niets meer op het spel, want ze eindigen dit seizoen op de 6e plaats.

Fr@  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten