Pagina's

zondag 29 mei 2022

Flynth Westlandcup FC's-Gravenzande - Westlandia za.

Dinsdagavond vanaf 19:30 uur  strijden bekerhouder Westlandia za. 1 en FC 's-Gravenzande om een plaats in de 1/2 finale van de Flynth Westlandcup. De winnaar speelt in juni in de 1/2 finale tegen MVV'27.

Westlandia kan zich volledig richten op deze wedstrijd, want komend weekend heeft het team van trainers Theo Verbeek en Rob Klop geen competitieverplichtingen. De groen-witten wonnen de laatste wedstrijd van het seizoen overtuigend met 8-0 van Te Werve en staan nu 4e. Door dit resultaat heeft ons doelsaldo de gewenste boost gekregen om nog een kans op de nacompetitie te houden. Voor het mogen spelen van promotiewedstrijden zijn we allereerst afhankelijk van de strijd om de 2e periode. DSO heeft de beste papieren, maar gaat al als beste team de nacompetitie in. Als zij puntverlies lijden, zit RCL op het vinkentouw voor P2. Mocht de equipe uit Leiderdorp de prijs pakken is Westlandia uitgeschakeld. Zo dat niet het geval is wordt het afwachten of  nr. 5. HVC'10 wint van nr. 3 Vitesse D.. 

Zaterdagmiddag zullen we u via het twitterkanaal vanaf 14:30 uur op de hoogte houden.

Westlandia za. 2 deed afgelopen speelronde ook wat het moest doen. Honselersdijk werd met 5-1 verslagen. Het team van trainer Hans v.d. Kruk mag met de reserves van DSO en SC Monster mee gaan strijden voor een plaats in de res. hoofdklasse. Komende zaterdag speelt men nog bij FC's-Gravenzande voor de winst van P3. 

Fr@


Geen opmerkingen:

Een reactie posten