Pagina's

vrijdag 15 november 2013

De voorbeschouwingen op Houtwijk - Westlandia

Site Westlandia
Super Saturday in de 3e klasse C: koploper Westlandia gaat op bezoek bij periodekampioen Houtwijk en nummer drie Die Haghe ontvangt nummer vijf Honselersdijk.

Het 1e elftal van onze zaterdagselectie reist dus zaterdag af naar het Rijnveld sportpark. Het wordt in Den Haag een treffen tussen de het meest productieve elftal Westlandia (40-15) tegen de beste verdediging (23-7).
Boyd Rijnenberg scoorde zaterdag één van de tien treffers tegen KethelSpaland en blijft topscorer met elf treffers. Joost van Schie volgt na de vier goals van zaterdag op een goal.
Timo Tuin is bij Houtwijk de scherpschutter met zeven goals. Hiervan maakte hij er overigens wel vijf tegen Zuiderpark. Hasan Acarer scoorde in vier wedstrijden vier goals.

Houtwijk heeft de 1e periode gepakt door een sterke reeks neer te zetten tegen de lager geklasseerde teams in de 3e klasse. Tot aan de winterstop spelen ze nog tegen nummer een Westlandia, nummer vier GDA , nummer vijf Honselersdijk en nummer drie Die Haghe. Westlandia treft in die laatste periode nog drie teams uit de middenmoot (Quick Steps, TransvaliaZW en IJVV Zwervers). Westlandia was in het verleden al twee keer te gast bij Houtwijk. In december 2011 werd er met 5-4 verloren (goals Dave Zwinkels, Johan de Jong, Bas Wesseling en Lester Meijer) en vorig jaar oktober was er ondanks een goal van aanvoerder Ruud Bijl ook verlies (2-1).

De supporters die de groen-witten aan willen moedigen, moeten om 14.30 uur aan de L. v. Vuurdestraat 16, 2552 JG in Den Haag zijn. Na afloop van de wedstrijd is er een 3e helft met een zanger. De thuisblijvers kunnen de wedstrijd live volgen via de WOS of de twitterpagina van Westlandia.

Zaterdag 2 gaat, na de onnodige 3-0 nederlaag tegen DUNO, op zoek naar eerherstel bij MVV’27. De wedstrijd in Maasland begint om 12.00 uur

Algemeen Dagblad




Geen opmerkingen:

Een reactie posten