Site Westlandia

---

Algemeen Dagblad

Site Haaglanden Voetbal

Westlandia schudde TAC’90 met gemak af en behield door de 0-4 zege haar leidende positie in 3C. Er veranderde weinig in de top omdat ook de achtervolgers Honselersdijk, sv Houtwijk en Die Haghe een zege boekten.

Westlandia had weinig moeite met laagvlieger TAC’90. Na twintig minuten namen de Naaldwijkers een 0-1 voorsprong. Een voorzet van Barry Bronswijk werd door Joost van Schie in het doel gewerkt. Na de 0-2 van Boyd Rijnenberg, mocht Joost van Schie aanleggen voor een penalty. Van Schie bleef rustig en bepaalde de ruststand op 0-3. In de tweede helft was opnieuw Van Schie trefzeker. De 0-4 kwam in de 58e minuut op het scorebord. TAC’90 beperkte zich alleen nog maar tot verdedigen en wist het doel verder schoon te houden.