Pagina's

zondag 8 september 2019

zaterdag 7 september 2019 Westlandia - Deltasport 4-0 (beker)

Ruime zege Westlandia

Na een nederlaag tegen sv Honselersdijk moest Deltasport zich opnieuw gewonnen geven tegen een club uit het Westland. In Naaldwijk was Westlandia al na dertien minuten trefzeker. Tim van der Voort zorgde voor de 1-0 voorsprong. Halverwege de eerste helft viel de tweede treffer. Uit een fraaie aanval was opnieuw Van der Voort succesvol in de afwerking. Nog voor de rust had Westlandia al een beslissende voorsprong op het bord staan. Na een snelle uitbraak werkte Stef Geertsema de bal in de touwen: 3-0.
In de tweede helft deed Westlandia het rustiger aan tegen de club uit Vlaardingen. Tim van der Voort was als enige doeltreffend met zijn derde treffer van het duel, waardoor een 4-0 eindstand op het bord kwam te staan.