zondag 23 maart 2014

Verslagen Westlandia - Die Haghe

Site Westlandia

Site Die Haghe

Die Haghe en Westlandia wisten het niveau van de heenwedstrijd (3-3) niet te evenaren en na 90 minuten stond Die Haghe na een afgestrafte fout met lege handen.
Over de saaie 1e helft kunnen wij kort zijn. De gastheer en de bezoekers waren het roerend eens dat de angst om te verliezen bij beide teams groter was dan de wil om te winnen. Die Haghe kreeg via Mario Chanchall nog de beste kans om de score te openen maar diens inzet verdween over in plaats van in het Naaldwijkse doel.Pech was er ook voor de Hagenaars toen Gino Vader al na 10 minuten gblesseerd moest uitvallen.
De 2e helft was het aanzien beter waard en langzaam aan kropen beide teams uit hun schulp.Het duurde echter tot de 60e minuut totdat de wedstrijd definitief werd opengebroken al was er een klein slippertje in de verdediging voor nodig waaruit Westlandia wist te scoren: 1-0.
Hierna zette Die Haghe aan en kwam het bij vlagen gevaarlijk in de buurt van het Naaldwijkse goal. Het werd dus eindelijke een echte wedstrijd waarbij de aanvallen van Die Haghe te vaak werden onderbroken door het soms warrige fluitsignaal van de arbiter van dienst die wij wel eens in beter doen hebben meegemaakt.
Na een onsportief incident van de kant van de thuisploeg liepen de iiritaties soms op en misschien had Die Haghe dat wel nodig om beter voor de dag te komen al was Westlandia vaak heer en meester op het middenveld. Vlak voor tijd was Lowi Vervoorn dichtbij de verdiende gelijkmaker maar de Naaldwijkse goalie voorkwam een gelijkspel en redde zo de winst voor de a.s. kampioen.
Voor Die Haghe bleek de schade achteraf mee te vallen door de nederlagn van KMD en GDA en heeft het een volle week de tijd om de batterij op te laden voor de volgende klapper op Ockenburgh wanneer buurman GDA op bezoek komt.
Zaak is dat die drie punten op Ockenburgh blijven aldus Wim vd Graaf.

Algemeen Dagblad

Site Haaglanden Voetbal

3e klasse C
Westlandia hield haar voorsprong van zes punten op Honselersdijk en sv Houtwijk in stand. De Naaldwijkers waren met 1-0 te sterk voor Die Haghe.